Waarom dierencommunicatie ?

Samen met Luka

Het is in alle gevallen mooi een eigenaar te laten weten hoe het dier er nu aan toe is. Hoe het dier in het leven staat, de voeding/verzorging ervaart, zich thuis voelt bij u, het aanvoelt/ziet dat u geniet met of zorgen maakt over uw huisdier, wat er precies omgaat in hem/haar, hoe het zijn/haar ziekte en evt. sterfproces heeft ervaren, etc. Dit houdt ons allemaal wel eens bezig.

Via dierencommunicatie kan er waardevolle informatie voor u en uw dier naar boven komen. Bepaalde vragen kunnen beantwoord worden of bepaalde problemen kunnen aan de oppervlakte komen. Met deze informatie is het aan u of u wel/niet iets aanpast in het leefritme/bepaalde eetgewoontes/leef omgeving/etc. en of u wel/niet naar de dierenarts gaat met deze informatie.

Het kan zijn dat uw dier uit een asiel komt en u benieuwd bent wat uw dier heeft meegemaakt voordat het bij u kwam wonen. Of misschien vraagt u zich af, voelt ons/mijn dier zich goed bij de huidige dierenvoeding?. Of voelt hij/zij zich wel thuis bij ons/mij?
Waar komt dit gedragspatroon, bijv. het geblaf of bijten (ineens) vandaan? Dit houdt ons allemaal weleens bezig.

Soms komt u er zelf niet achter, maar een dier kan heel goed aangeven wat er scheelt. Mocht uw dier ziek zijn en u vraagt zich af hoe het zich nu voelt, of het er aan toe is om afscheid te nemen ,- etc., ook deze vragen kunnen gesteld worden tijdens een consult. De eigenaar van het dier ervaart dit vaak als zeer positief, met eindelijk die verklaring waardoor het voor de eigenaar duidelijker wordt.

Een consult kan een verklaring/antwoord geven op het fysieke en/of psychische vlak. De band met uw dier kan daardoor nog beter worden. Op deze manier kan respect van beide kanten (vanuit dier en eigenaar) nog verder groeien.

Maar ook als u gewoon nieuwsgierig bent naar wat er precies in uw dier omgaat. Een consult puur vanuit nieuwsgierigheid komt heel vaak voor. Waarom ook niet?!
Dieren kunnen energieën van hun omgeving overnemen, van uw andere huisdier of van u of uw familieleden. Dit kan omdat ze ons willen ontlasten of vanwege het feit dat ze zichzelf niet goed kunnen afsluiten van onze energie cq. lasten. Heeft u veel verdriet of spanning, kan uw dier niet met uw andere huisdier opschieten, etc., ook daar kan ik u bij helpen.

Voor al deze vragen en andere kunt u bij mij een consult aanvragen.
Bij langdurige psychische en fysieke klachten kan ook Reiki een mogelijkheid zijn.

Klik hier om een consult aan te vragen.
Klik hier om meer te weten over Reiki.