Even kennis maken

Lieve dierenvriend,

Ik ben Ellen en doe sinds 15 jaar aan dierencommunicatie. Na een aantal jaren workshops te hebben gevolgd als 'Contact met je gids', 'Aura's leren lezen', 'Psychometrie', etc. merkte ik dat ik mij graag meer wilde richten op dieren. Ik heb daarna verschillende workshops gevolgd op het gebied van dierencommunicatie. Ik heb die bewust bij verschillende mediums gevolgd (individueel en in groepsverband), zodat ik echt kon ervaren dat ik het zelf kon en niet via de energie van het medium die mij les gaf of de andere deelnemers van de workshop.

Daarna heb ik 2,5 jaar gratis geoefend om veel ervaring op te doen. Deze 'vlieguren' waren spannend, leuk en heel leerzaam.
Via vrienden/buren/kennissen/collega's heb ik mogen communiceren met hun paarden, koeien, honden, poezen, kippen, geiten, bokjes, konijnen, etc.
Door veel te oefenen en de informatie te kunnen verifiëren bij de eigenaar van het dier heb ik veel geleerd. Van daaruit ben ik steeds een stapje verder gegaan en heb ik een fijne manier van communiceren opgebouwd.

Ik heb meer dieren en hun eigenaren geholpen dan ik had durven dromen. Dit is puur als hobby begonnen, maar het heeft een behoorlijke vaart genomen en nu heb ik mijn eigen praktijk.

Welkom bij Dierencontact Ellen.