Hoe werkt een consult

Bij aanvang van een consult ontvang ik liever geen informatie vooraf of de reden waarom u mij benaderd. Op deze manier kan ik zo blanco mogelijk beginnen. Ik ontvang graag een paar verschillende foto's (zie uitleg hieronder).

Alle informatie die ik doorkrijg geef ik door aan u in een verslag per e-mail. Het kan voorkomen dat de informatie die ik doorkrijg voor mij erg onsamenhangend is, maar vaak is het voor u wel duidelijk. U herkent veel meer uit de informatie dan ik. Vaak zijn het punten waar alleen het dier en de eigenaar van op de hoogte zijn. Des te meer bijzonder is het dan dat een dier informatie met mij deelt tijdens een paar keer communiceren.
Na het 1e verslag ontvang ik graag uw vragen of de reden waarom u mij hebt benaderd. Met uw vragen communiceer ik opnieuw met uw dier en stuur u het 2e verslag. Mocht u dan nog vragen hebben, dan communiceer ik met alle liefde nog een keer.

Ik kan bij u langskomen en het consult bij u thuis houden, maar u kunt ook een foto sturen van uw dier, want ook contact op afstand is mogelijk en het werkt net zo goed. In beide gevallen maak ik op het energetisch vlak contact met uw dier. Zoals eerder aangegeven, begin ik graag blanco en pas na het verslag van het 1e consult, kunt u uw vragen stellen.

Dieren komen nooit bij mij op bezoek. Ze kunnen dan te veel afgeleid zijn, omdat ze in een vreemde omgeving zijn. Misschien zijn ze gestresst na een reis in de auto en dat maakt het communiceren moeilijker.

Wanneer u foto's stuurt, dan ontvang ik graag 2 foto's van alleen het dier waar het om gaat (dus zonder andere dieren of mensen op deze foto). Graag 1 foto in z'n geheel/het hele lichaam(niet alleen van het kopje), graag 1 foto waarbij het dier in de camera kijkt, de naam, geslacht en evt. geboortedatum (dit is niet bij iedereen bekend, maar als u het heeft, heel graag).
Daarnaast ontvang ik graag uw naam, telefoonnummer en e-mail adres. Nadat u het bedrag van het consult overgemaakt hebt en het bij mij bijgeschreven is, zal ik het consult zo snel mogelijk voor u doen en u daar verslag over uitbrengen per e-mail.
Ook na een consult bij u thuis ontvangt u een verslag per e-mail. Ook dan begin ik blanco, maar behandelen wij uw vragen gelijk ter plekke en krijgt u na afloop het verslag per e-mail. Ook dan kunt u, uiteraard, nog meer vragen stellen.

Een consult dieren communicatie kost € 65,- euro.
Voor dit zelfde bedrag kunt u zoveel vragen stellen als u wilt, ik zal steeds opnieuw communiceren met uw huisdier.